Mot somriga äventyr

Efter en veckas semester var det nu dags för sommarens första resa. På mitt party överraskade mamma mig tillsammans med våra gotlandvänner Ronnie och Yvonne med att det blir en resa till Gotland i år igen iallafall. Dessutom skulle Svante Petterssons minneskonsert som vi brukar gå på bli av live igen efter två års Coronapaus. Så fribiljett till konserten fick jag också. 


Det nya för i år är att vi denna gång testar att åka båten. Idag var det dags för etapp ett; Stockholm - Nynäshamn. Där mellanlandar vi en natt på Skärgårdshotellet. Vi var där på minihemester i påskas och hade det så mysigt. 


Efter mycket om och men kom vi iväg. När vi kom fram till hotellet lämnade vi av väskorna på hotellet. Sen gick vi ut en sväng på stan. Precis efter att vi kom hem från vårt senaste besök i Nynäshamn öppnade Stadsmissionen en butik där. Så den var vi tvungna att kika in. Efter en tur på stan var vi så hungriga att det var dag för middag. Vi tog en favorit i repris och gick till rökeriet där vi åt sist. Till efterrätt festade vi till det med varsin glass. Mätta i magen gick vi tillbaka till hotellet för att vila upp oss inför nästa etapp. 


(null)





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0