Julmarknad med handkraftiga kvinnor

Idag var det dags för årets första julmarknad. Vilket var Handkraft kvinnokraft julmarknad. Jag tog med mig mamma och vi styrde mot Fryshuset där marknaden skulle vara. 

(null)


När vi kom in fick jag nästan direkt syn på något väldigt färgglatt som jag kände igen. Det var min kompis Stina som stod och sålde sina grymma grejer. Mamma och jag bestämde oss snabbt för att börja vid deras bord. När vi kollat in Stinas alster fortsatte vi runt och tittade på de andra. 


När vi kommit halvvägs tog vi en fikapaus. Samtidigt pratade vi om vilka hantverk vi fastnat mest för och om vi ville handla något. Efter fikat gick vi tillbaka och betade av resten av marknaden. När vi tittat klart funderade vi på om och vad vi ville handla för något. Det slutade med att jag köpte lite garn och några småsaker. På slutspurten hittade även mamma ett par saker hon fastnade för och köpte. Vi avslutade där vi började vid Stinas bord där jag köpte en tigerbricka som jag länge suktat efter och några klistermärken. 

(null)


Sedan åkte vi hem och avslutade dagen med pizza. 


Vill du kolla in Stinas grymma grejer kan du kolla in hennes instagram https://instagram.com/art_by_s.barbrosdotter?utm_medium=copy_link

RSS 2.0