Äventyr på Ekerö

Idag var det dags för ett efterlängtad utflykt. Min kompis Helen är nämligen i Stockholm med sina barn för att hälsa på sin familj. Då hon var billös denna gång bjöd hon hem mig till sina föräldrar. Vilket jag inte hade något emot. Jag var där på en snabbvisit efter vår träff förra sommaren och det var väldigt mysigt där.  


Sagt och gjort! Jag hoppade in i en färdtjänsttaxi som styrde kosan mot Ekerö. Efter en lång taxiresa kom jag fram till Helen, hennes två barn Frej och Liv, hennes mamma och pappa samt två av barnens kusiner. 


När jag kom fram började Helens mamma att göra i ordning lunch till oss allihop. Då Helens mamma hade hört att jag var intresserad av växter hade hon på förslag att vi skulle åka till Gustavshill, en trädgårdshandel i närheten. Dock var barnen inte så pigga på det så jag och Helen fick oss en stund på tu man hand medan mormor och morfar var hemma med alla barnbarnen. 


När vi var tillbaka från Gustavshill försökte vi ta en liten promenad men det regnade för mycket. Då bestämde vi oss för att gå in och rita istället. 


Det är inte ofta jag sitter och bara ritar men nu fanns det inte mycket artat att göra. Det var väldigt mysigt och rofyllt att sitta och rita tillsammans med barnen. Minstingen Frej hade inte riktigt tålamod att sitta still med papper och penna. Så han övergick snabbt till legolådan istället. De större barnen däremot lyckades jag inspirera alla tre med min zentangel/mandala konst. 

(null)

(null)

(null)

När vi ritat klart var det dags för mig att åka hem igen. 

 

RSS 2.0