Finbesök från söder

Denna helg har det hänt något fantastiskt roligt! Det började med att jag i fredags kväll får ett meddelande från min facebookvän Gittan. Jag har lärt känna Gittan och hennes man Janne genom min gudmor Eva och gudfar Micke. Eva och Gittan är bästa vänner och växte upp tillsammans i Blekinge. Jag träffade Gittan och Janne första gången sommaren 2003 när min familj åkte till Blekinge för att hälsa på Eva och Micke med familj när de var där. Sedan dess har jag träffat Gittan och Janne en gång när de var i Stockholm för några år sedan, annars har vi bara kontakt på facebook.  


Gittan berättade att hon och Janne åkt upp till Stockholm och överraskat Eva. Roligt för Eva tänkte jag. Då överraskade de mig också genom att fråga om jag var upptagen i helgen eller om jag ville ha besök. 


Det är inte ofta jag får besök, framförallt inte så många som fyra på en gång så jag blev jätteglad. Tack och lov hade jag inga planer på söndagen samt hembakat fika i frysen. När de kom fick de först berätta om hur de hade överraskat Eva. Vi skrattade jättemycket och jag fick se den lilla filmsnutten som Janne hade tagit. Sen hade vi en jättemysig eftermiddag tillsammans där vi pratade om allt möjligt.

RSS 2.0