Ett kärt återseende

Tänk att en spontan julklapp kan leda till en beställning som leder till att man träffar en gammal vän som man inte sett på flera år. Det hände mig. 


I julas skickade jag en julhälsning till en person som jag tänkt mycket på sista tiden. Samt ett par julklappar till hennes barn. De visade sig att en av mina julklappar, som var en nyckelring blev så uppskattad att hon ville beställa likadana till sig och sambon också. Självklart fick hon det! När beställningen var klar frågade jag om vi inte kunde ses då det var så länge sedan, ungefär 5 år sen sist. Hon tyckte det var en bra idé. Sagt och gjort. 


Idag passade oss båda så vi bestämde oss för en lunch i  Kista centrum. Det var så roligt att ses efter så lång tid. Vi uppdaterade varandra vad som hänt i våra liv under alla dessa år medans vi åt samtidigt som hennes 7 veckors lilla son sov sig igenom hela lunchen. Sen var det dags att skiljas åt. Nu hoppas jag att det inte dröjer lika länge tills vi ses igen. Hoppas också att jag får träffa lilla plutten när han är vaken någon gång;)

RSS 2.0