Jag sticker på stickevent

Idag har det varit en stor dag för min vän Agnes. Hon har precis gett ut sin första stickbok, Vintervarmt - Stickat för de små. Idag hade hon ett bokevent på garnaffären Garnadiset. Ett sådant event kan ju inte en garngalning som jag missa. Så jag tog med mig mamma och vi begav oss dit. 


Vi kom fram i god tid och passade på att ta en snabbfika innan. När vi kom in på Garnadiset var förberedelserna i full gång. Uppstickade plagg från boken låg framme så man fick se och känna på dem. Lite lördagsgodis fanns också. 


(null)

(null)

(null)

(null)


När vi var en liten skara stickare som samlats började eventet. Först berättade Agnes den spännande historien om sin bokresa. När Agnes berättat färdigt var vi alla väldigt sugna på att sätta stickorna i bokens alla projekt. Till och med mamma blev sugen på att sticka igen. Det blev många olika frågor som Agnes fick svara på. 


Jag blev jätteglad när jag insåg att några av projekten passade mig trots att det är en stickbok med barnkläder. Så jag passade på att plocka på mig lite garn till mitt första projekt ur boken.  


Vill du se mer av Agnes alster kan du kolla in hennes instagram https://instagram.com/vintervarmt?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Boken Vintervarmt - Stickat för de små hittar du här  https://www.akademibokhandeln.se/bok/vintervarmt-stickat-for-de-sma/9789180184885

Du kan även hitta fler av Agnes fina mönster på Ravlery https://www.ravelry.com/designers/agnes-brandels

RSS 2.0