Date på Søstrene Grene

Denna dag började jag i en frisörstol hos min duktiga frisör Malin. När jag var klar skyndade jag mig tillbaka till mamma för att packa ihop mina saker och åka iväg på dagens äventyr. 


Idag hade jag bokat en date med min kompis Helen. Tanken var först att Helens dotter Liv också skulle vara med men Liv hade tydligen andra planer för idag. Så det blev första gången sedan Helen blev mamma som vi sågs bara hon och jag. Vårt mål för dagen var att besöka butiken Søstrene Grene. Helen har aldrig varit där men det har jag och tycker mycket om den butiken. Smidigast för oss var att åka till butiken som ligger i Liljeholmens galleria. Vi möttes upp i Sundbyberg och tog tvärbanan till Liljeholmen. 


När vi kom fram bestämde vi oss för att börja med att äta lunch så att vi skulle orka med shoppingen. Efter en trevlig lunch började vi vår lilla shoppingtur i Søstrene Grenes butik. Båda två hittade lite fina småsaker, mestadels inredning. 


Eftersom Helen även är en loppisråtta precis som jag så vi passade på att kika in gallerians loppisutbud. Först gick vi till Emmaus och sedan till Stadsmissionen men tyvärr fyndade vi ingenting idag. Sen avslutade vi dagen med varsin glass. 


RSS 2.0