Japanloppisen 2019

Idag har jag varit på Japanloppisen och hälsat på min kompis Frida som stod och sålde kimonos där. Japanloppisen är ett stort event för alla som gillar Japan, Lolita och Manga. 


I somras så fick jag min första lolitaklänning av Frida i födelsedagspresent. Så den passade jag på att inviga på dagens event. Jag är inte så van vid att ha den typen av kläder på mig men jag kan säga att jag blev mer och mer bekväm i min outfit ju längre dagen gick.


Mamma blev lite förskräckt innan jag åkte när hon insåg hur stort event det var. Hon trodde det skulle vara som en liten garage loppis med ett par bord. Hon visste inte att det var mini-Ullared i Japanstyle jag skulle på. 


Det var mycket folk på plats redan när jag kom. Efter ungefär en kvart i kö kom jag in. Jag hittade Frida och hennes kompis som stod och sålde. Vi snackade lite innan jag kollade runt. Sedan gick jag och höll Frida och hennes kompis sällskap medan de sålde. Vi gick även och tittade lite till i olika omgångar. Jag lyckades fynda några tygstuvar, en tröja och en lolitaklänning. Försäljningen för tjejerna gick jättebra. Vi är nog alla väldigt nöjda med dagen. 


Vill ni kika in våra fynd kan ni göra det på vår facebooksida Loppisråttans skattkista. https://m.facebook.com/groups/350318232230097/?ref=group_browser


Fridas fina kimonos hittar ni på hennes Instagramsida @kimonofrida https://www.instagram.com/kimonofrida/




RSS 2.0