Sommarens andra date

För några dagar sen hörde Frida av sig och undrade om jag var hemma i helgen. Hon hade tänkt gå på Karlaplans loppis med sin mamma och moster och undrade om jag ville följa med. Det passade mig bra så jag svarade att jag gärna hakar på. 


För två dedikerade loppisråttor som jag och Frida räcker det inte med bara en loppis så vi stämde träff i Solna Centrum och började med Stadsmissionen och Emmaus där innan vi åkte vidare för att möta upp resten av dagens gäng. Det var inte så många försäljare på plats. Antagligen för att det var mitt i semestermånaden juli då många är borta och inte det bästa vädret. Trots det gjorde vi alla några små fynd. Sen var det dags för fika. Vi gick till Tössebageriet. 


När vi fikat klart gav jag Frida hennes sista födelsedagspresent som jag jobbat länge med. Presenten var i form av en utmaning inspirerad av Therese Lindgren där Frida skulle gissa hennes vänners tatueringar. Frida tyckte det var en jätterolig utmaning och gissade för fullt. 6/8 rätt fick hon tillslut. Jag tog hjälp av moster Anneli som filmade det hela. 


Efter utmaningen gick vi vidare och hamnade på Myrorna, Götgatan där Frida och jag lyckades göra några sista fynd innan vi skiljdes åt.  

RSS 2.0