Toppen loppisdag med bästa Frida.

Trots att hösten nu börjar smyga sig på var det idag dags för sommarens sista date. Idag var det äntligen min och Fridas tur att ses. Båda två har haft varsin fullspäckad sommar och därmed haft svårt att boka in en date förrän nu. 


Veckan innan såg jag att några grannar skulle ha hemmaloppis ett par kvarter från mamma och Frida var ju inte sen att haka på det förslaget. Frida kom och hämtade upp mig från mamma strax innan loppisen skulle börja. Innan vi ens gjort upp en plan hur vi skulle tackla loppisen drog Frida med mig till första bordet, där hon så klart fyndade. Så fortsatte det. Jag hamnade långt efter Frida. Plötsligt ropade hon på mig att jag skulle komma och titta på något. När jag gick dit hade hon visst hittat en kappa, vilket hon är expert på. När vi var klara hade jag fyndat två saker och Frida två fulla kassar + kappan som hon fick ha på sig. 


Sen tog jag med Frida till ett konditori i närheten där mamma och jag ofta fikar. Frida har aldrig varit där men hon gav det mycket väl godkänt. Där satt vi länge och pratade om allt möjligt. 

(null)



RSS 2.0