Utställning hos John

Idag har jag blivit bjuden på utställning hos min talangfulla vän John. Vår gemensamma vän Frida och hennes pojkvän Charlie var också bjudna och skulle dit. Vi bestämde träff utanför John klockan ett. När jag ätit lunch hos mamma åkte jag iväg. Jag råkade vara lite tidig. När jag stod och väntade kom det en annan tjej som också skulle till John så jag passade på att följa med henne upp. 


Utställningen började redan i trapphuset. När vi kom in var där redan redan fullt med folk. Strax anslöt även Frida och Charlie. John hade gjort många fina konstverk. Efter en stund kom även Frida syster Jenny förbi. Äntligen kunde jag bekanta mig lite mer med Charlie, jag har bara träffat honom en gång tidigare. Vi minglade och hade väldigt trevligt. 


(null)

(null)

När vi började känna oss nöjda så Frida att hon och Charlie skulle gå och äta någonstans. Då frågade jag om jag fick följa med för det är börjar det närma sig middagstid för mig också. Det fick jag. När vi kom ut på torget sa Frida att det ligger en second hand affärer. Jag var snabb med att fråga om de hade öppet. Vi kollade och det var öppet. Så vi bestämde oss för att ta en snabb titt. Det dröjer inte länge förrän Frida göra ett fynd. Medan hon betalar från syn på en kappa som hänger över disken och kappgalningen i henne börjar smyga sig på. En sväng i provhytten och kappan passar perfekt. Då kan hon inte låta bli. En kapplycklig Frida tar täten till restaurangen. Efter en trevlig middag åker jag hem till mig medan Frida och Charlie fortsätter mot nästa vernissage.


RSS 2.0