Första sommardaten 2022

Trots att jag har några dagar kvar innan min semester börjar var det dags för sommarens första date. Först ut var min kompis Helen med barnen Liv och Frej. Nu händer det som jag väntat så länge på. Helen och hennes familj ska flytta tillbaka till Stockholm efter ha bott i Norrköping i många år. Vi hade bokat vår date i Sundbyberg så vi kan kolla in deras nya boende samtidigt, utifrån iallafall. 


Jag åkte lite tidigare till Sundbyberg då jag hade några ärenden att uträtta innan. När jag var klar med mitt gick jag och mötte upp Helen. Vi började med lunch på café Princess. Sedan gick vi och tittade på området där de skulle bo. 


Först gick vi förbi lägenheten. Helen pekade ut och berättade för både mig och barnen vilket hus det var. När vi tittat på huset gick vi till Lötsjön och Gröna stugan för en glasspaus. Det var skönt med något svalkande i hettan. Efter glassen gick vi vidare längs Lötsjön. Helen berättade och visade Liv vilken väg hon skulle cykla till skolan. På vägen tog vi en snabb paus i en lekpark. Sen gick vi och tittade på Livs skola och Frejs förskola. Efter vår lilla promenad var det dags för oss att skiljas åt. Nu dröjer det förhoppningsvis inte så länge tills vi ses igen. 

RSS 2.0